CoCLE

2010.07.16. 17:56

Az Alkotmányos Törvények Végrehajtásának Tanácsa köszönti a Föld összes emberét. Célunk egy állam létrehozása, ahol minden olyan ember otthon érezheti magát, aki a nyugati civilizáció értékeivel azonosulni tud!

Célunk, hogy békés módszerekkel szüntessünk meg mindenféle elnyomást, egyenlőtlenséget. Azt akarjuk elérni, hogy a világegyetem öszes embere egy olyan rendszerben élhessen, amely az ő jogaik és jólétük biztosítása mellett lehetőséget nyújt a fejlődésre, tökéletesedésre a fenntartható fejlődés elveinek figyelembe vételével. Mindenképpen meg kell védenünk a természetet, biztosítani az erőforrások, nyersanyagok, munkaerő hatékonyabb felhasználását!

Ezekhez a célokhoz azonban le kell mondanunk a nemzetek közötti vitákról! Egy hosszú folyamat végére el kell jutnunk odáig, hogy nem nézzük, ki melyik országból jött, rá kell ébrednünk, hogy mindannyiunk otthon a Föld és mi annak polgárai vagyunk!

Az Alkotmányos Törvények Végrehajtásának Tanácsa mostantól várja azokat, akik ezeket az elveket el tudják fogadni, akik képesek egy új, jobb világért tenni, akik képesek korszerűen gondolkozni, hogy felnyissuk minden ember szemét és átfogóbb képet tudjunk nyújtani nekik az emberiség valódi problémáiról!

- CoCLE

A bejegyzés trackback címe:

https://thefoe.blog.hu/api/trackback/id/tr912155999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása