Szünet

2009.04.09. 22:42

Huhh, azt hiszem látszik, hogy Zh. időszak volt az egyetemen. Ez picit megviselt, nem igazán jutott idő a Föderációra. Viszont most szünet van. Jövő héten irány a könyvtár, aztán a munka, és persze tanulás a következő Zh-ra, amihez Perjés Clausewitz című könyvét kell elolvasni. Ami jó mókának tűnik.

Közben persze szerzem az információkat is az órákról, végre újra beindult a politikaelmélet óra. Már csak egy kis közigazgatásjogot kellene tanulni valahol és akkor végtelenül boldog lennék.

Legutóbbi jelentkezésem óta nem történt változás, emiatt is kellett ennyit várni erre a postra. Azonban még mindig szívesen várjuk azokat az érdeklődőket, akik nem csak nézni szeretnék az államot, hanem irányítani is!

Remélhetőleg legkésőbb jövő héten tudok érdekes információkkal szolgálni, addig kitartás!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://thefoe.blog.hu/api/trackback/id/tr51056778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása